viernes, 18 de junio de 2010

LAYOUTS



L'altra dia l'Ania em va recordar un layout que vam fer a un dels cursos de l'Alex.

La idea principal consistia en fer una transferència d'una foto que després s'aplicava a un paper de 30 x 30.

La transferència es fa a partir d'una fotocopia en blanc i negre de la foto. El color negre de la imatge queda imprés en un aeronfix i les parts sense color queden transparents amb el que s'aconsegueix que es vegi el paper de sota.

Crec que no m'he explicat gaire bé.

Queda més o menys així :
Arrrgh!!! no hi ha manera de girar aquesta foto!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaig enganxar la transferència cosint-la amb la màquina.
Potser hauría quedat més vistós si el paper de sota hagués tingut colors vius, peró volía fer algo només en blanc i negre, radical, com la protagonista.





5 comentarios:

  1. et va quedar súper-bé!!!! jo crec que aquesta pàgina ni tansols l'he acabat! rekorts!

    ResponderEliminar
  2. M'agrada moltíssim aquesta pàgina. Jo sóc molt de blancs i negres i es superxula!! A més té pinta de molt currada, no?? i a mi lo de que sigui cosida, mmmmm... m'encanta!! Un petonàs wapa!!!

    ResponderEliminar
  3. m'agarada molt la pagina. t´ha quedat molt bé amb nomes dos colors. un petó. ens veiem el dissabte al taller de l'Alex?

    ResponderEliminar
  4. M'agrada molt la pàgina! Acabo de descobrir el teu blog i tens treballs molt macus!!!! se't dóna molt bé això de l'art journal!

    ResponderEliminar
  5. ¡Me encanta la página, Carmen! Claro que yo soy mucho de blanco y negro (^^) Con lo que no puedo, ya sabes... con la máquina de coser. Tengo que probar a hacerlo a mano... quizás también se pueda. Petonets ♥ ♥

    ResponderEliminar